top of page

Wed, May 31

|

Patronaat

Lilith Merlot EP RELEASE SHOW

Kaartverkoop via: www.patronaat.nl Haarlemse zangeres en songwriter Lilith Merlot heeft een warme en donkere stem die tijdloos aanvoelt. Binnenkort viert ze de release van haar nieuwe EP in Patronaat!

Registration is closed
See other events
Lilith Merlot EP RELEASE SHOW
Lilith Merlot EP RELEASE SHOW

Time & Location

May 31, 2023, 7:30 PM

Patronaat, Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem, Netherlands

About the event

Haarlemse zangeres en songwriter Lilith Merlot heeft een warme en donkere stem die tijdloos aanvoelt. Binnenkort viert ze de release van haar nieuwe EP in Patronaat! Sinds haar debuut EP  experimenteert ze al met verschillende muzikale genres zoals jazz, pop, en soul, waarmee ze wereldwijd al vele luisteraars heeft bereikt. Op het nieuwe EP staan Lilith’s warme stemgeluid en eerlijke lyrics centraal. Verwacht intieme, meeslepende ballads, afgewisseld met meer optimistische en hoopvolle songs.

Met de singles ‘Compromised’ en ‘Easier to Fight’ kreeg de wereld alvast een voorproefje van Lilith’s nieuwe muziek. Ze groeide op in een familie van klassiek geschoolde musici, waardoor ze vanaf jonge leeftijd in de ban was van melodie en harmonie. Haar jeugd was tumultueus en ze zocht naar geborgenheid in muziek, iets wat nu nog doorklinkt in haar eigen werk. 

KAARTVERKOOP VIA WWW.PATRONAAT.NL

Share this event

bottom of page