top of page

Fri, May 26

|

Sint-Catharijnekerk, Brielle

Limelight Sessions presents: Lilith Merlot, Benedict Cork, Néomí

Get your tickets at www.brestheater.nl

Registration is closed
See other events
Limelight Sessions presents: Lilith Merlot, Benedict Cork, Néomí
Limelight Sessions presents: Lilith Merlot, Benedict Cork, Néomí

Time & Location

May 26, 2023, 8:30 PM

Sint-Catharijnekerk, Brielle, Sint Catharijnehof 1, 3231 XS Brielle, Netherlands

About the event

Een gloednieuwe akoestische muziekavond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten op een zitzak (of stoel) en geniet van de magie van deze storytellers op een bijzondere locatie: de Catharijnekerk!

Artiesten

BENEDICT CORK Tours met namen zoals Duncan Laurence, miljoenen streams op Spotify, en high praise van mensen zoals Sir Elton John (die hem beschrijft als “sensational”, en “a name to look out for”)… Als je hem hoort, snap je meteen waarom. Benedict combineert klassieke piano met catchy pop melodieën, en een magische stem die zingt over liefde, identiteit, en levensverhalen.

LILITH MERLOT Misschien heb je haar gezien bij de North Sea Jazz Festival, of op tour met Michael Prins… Maar nu kunnen we haar gewoon horen in Brielle! Zij wordt begeleid door Brielle’s eigen Serge Dusault… Dreamy ballads van het hart gezongen, gespeeld, en geschreven – dit wordt een hele bijzondere avond.

NÉOMÍ néomí heeft een totaal eigen blend van folk, indie en pop gecreëerd, al zegt ze te zijn geïnspireerd door Bon Iver, Bob Dylan en Ben Howard. Haar muziek spreekt voor zichzelf en heeft haar al de mogelijkheid gegeven support acts te doen van legendes als Don McLean en Novo Amor, in Nederland en Groot-Brittannië. Met haar melancholische stemgeluid heeft liefdesverdriet nog nooit zo mooi geklonken.

Get your tickets at www.brestheater.nl

Share this event

bottom of page