top of page

Wed, May 16

|

Woodstock'69

Woodstock Live: Lilith Merlot

Woensdag 16/05 Woodstock Live presents: Lilith Merlot + support Voor de 3e editie van Woodstock Live hebben een Haarlemse topper weten te strikken. Lilith Merlot komt spelen met lokale support! Haar eerste liedjes schreef Lilith Merlot toen ze zes jaar oud was. Vrolijke popliedjes waren het, om d

Registration is Closed
See other events
Woodstock Live: Lilith Merlot
Woodstock Live: Lilith Merlot

Time & Location

May 16, 2018, 7:00 PM

Woodstock'69, Zeeweg 94 - tent 7, 2051 EB Bloemendaal aan Zee, Netherlands

About the event

Woensdag 16/05

Woodstock Live presents:

Lilith Merlot

+ support

Voor de 3e editie van Woodstock Live hebben een Haarlemse topper weten te strikken. Lilith Merlot komt spelen met lokale support!

Haar eerste liedjes schreef Lilith Merlot toen ze zes jaar oud was. Vrolijke popliedjes waren het, om de thuissituatie die minder vrolijk was te verlichten. Vanaf haar twaalfde groeide de liefde voor jazz en soul en laat ze zich inspireren door helden als Jeff Buckley, D'angelo, Lizz Wright, Erykah Badu, Jill Scott, Hiatus Kaiyote, Moonchild en Amy Winehouse.

Haar band bestaat uit 5 jonge musici, afkomstig van het Rotterdams conservatorium. Afgelopen zomer hebben ze op een aantal mooie festivals mogen spelen, zoals North Sea Jazz Festival, Big Rivers, Haarlem Jazz (main stage), Ajuma Summer Festival en By The Creek. Aanstaande april en mei gaat Lilith Merlot mee op tour met Michael Prins, om zijn voorprogramma te spelen in clubs als Doornroosje, Mezz, Victorie, etc. Na het uitbrengen van de debuut EP hebben ze een aantal toffe radio optredens gedaan op NPO radio 2 (Roodshow, De wat een week show met Shay) en NPO radio 1 (Langs de lijn e.o.) en de muziek wordt regelmatig gedraaid op Sublime FM en Radio 1 en 2, door Jan-Willem Roodbeen en One'sy Muller. Ook is de debuut single Jerry geplaatst in de top 40 van NPO soul & jazz.

FREE ENTRANCE

Share this event

bottom of page